Blog

Dated Tuesday January 10, 2012; comments

De gameboy is voor velen een mooi stukje nostalgie. Helaas zijn de gameboys ooit weggeven, kaport gegaan of draaien de spellen niet meer. Voor wie toch weer oude tijden wil herleven is hierbij een gameboy emulator met veel van de populaire spellen van toen:

Dated Tuesday January 10, 2012; comments

HTML 5 biedt webbouwers een scala aan nieuwe mogelijkheden. De meeste nieuwe elementen zijn eenvoudig en snel toe te passen, mits je het bestaan er van kent. Vandaar deze  tutorials.

Opera komt met HTML 5 apps voor de TV
Dated Tuesday January 10, 2012; comments

Opera kondige onlangs aan te komen met de Opera TV Store. De Opera TV Store dient een complete HTML 5 oplossing te worden voor met internet verbonden TV's. In de Store komen alleen HTML 5 apps die geoptimaliseerd zijn voor TV's. Op de ontwikkelsite van Opera (dev.opera.com/tv) geeft Opera tutorials en een emulator voor iedereen die aan de slag wil met dit nieuwe kanaal.

5 hardnekkige mythes over webapps
Dated Tuesday January 10, 2012; comments

Google docs, Office 365, Salesforce: webapps lijken de toekomst te hebben. En het is niet alleen de lage kosten die hier aan de basis liggen. Ook het toenemende tuiswerken en het werken op smartphones en tablets voeden deze trend. Toch zijn een hoop bedrijven huiverig om zich hier aan te wagen. Tijd om de 5 meest hardnekkige mythes door te prikken.

Linkbuilding: het vinden van de juiste websites
Dated Monday January 9, 2012; comments

Een van de belangrijkste maatstaven voor Google om te bepalen hoe goed een website scoort is het tellen van het aantal links naar een website. Daarom is linkbuilding, zorgen dat er op andere websites links staan naar jou website, zo belangrijk. Dit kan door links uit te ruitlen met een andere website, genoemd worden als partner, als gastblogger op een andere website schrijven of reacties achter te laten bij nieuws- en blogartikelen. De grote vraag is echter, waar vind je de websites waarop je mogelijk een link achter kan laten. Gelukkig is vaak dat deel van het werk al voor je gedaan:

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power