Hoe herken je een echte SEO expert?

Dated Monday January 23, 2012

Tags: seo

Hoe herken je een echte SEO expert?

Hoe zie je het verschil tussen een echte SEO expert en een beginner die zichzelf de titel heeft aangemeten? Geen website kan meer zonder SEO, dus het is het waard om hier een expert voor in te huren. Maar dan moet het wel een daadwerkelijke expert zijn. 5 punten waar een echte expert aan voldoet:

Jaren ervaring

SEO is geen exacte wetenschap. Het is vooral een kwestie van proberen en kijken wat werkt. Statistieken analyseren, bijsturen en nieuwe opties verkennen. Een echter SEO expert heeft hier in de afgelopen jaren niet alleen veel ervaring mee opgedaan, maar weet op deze manier ook zo snel mogelijk voor uw website de juiste formule te vinden.

Meer dan 1 truukje

Een SEO expert die zich beroept op een enkele strategie zal nooit het maximale rendement behalen. Een echte expert kent zijn weg op alle niveau's:

Portfolio

Net als elke andere beroepsgroep, is ook de SEO expert zo goed als zijn portfolio van actieve klanten. Waarom actieve klanten? Deze zijn makkelijk te verifieren. Bedenk op welke zoekwoorden je zou verwachten dat ze het goed doen in Google en controleer dat.

Verstand van marketing

Los van de techniek lijkt SEO veel op andere vormen van marketing. Het is het vinden van de juiste teksten en het genereren van genoeg belangstelling. Daarnaast snapt een echte SEO expert dat SEO slechts een onderdeel is van de totale marketing. Een website die het goed doet in Google, maar totaal onleesbaar of niet overtuigend is, verkoopt echt niet beter.

Communicatieve vaardigheden

Veel van de optimalisatie vereist het aanpassen van het ontwerp en de inhoud van de website. Dit zal in overeenstemming met u moeten gebeuren, om te voorkomen dat de inhoud los komt te staan van uw bedrijf. Dit vereist dat de expert op een heldere manier aan u uit kan leggen wat de opties zijn en welke resultaten daar tegenover staan. Zo kunt u een afgewogen beslissing nemen.

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power