QR codes: nu komt het

Dated Monday January 23, 2012

Tags: marketing, mobiele website

QR codes: nu komt het

QR codes waren de hype van 2011. Nu het nieuwe er af is, laten veel bureaus het weer vallen al marketing instrument. Volgens Gartners Hype Cycle gaat het gebruik van QR codes nu in de dip die volgt op elke hype:

QR codes: juist nu

Juist bedrijven die blijven innoveren tijdens de dip na de hype plukken daar de vruchten van. Zij trekken zowel de early adapters aan die al vroeg met QR codes werkte, alswel het grote publiek terwijl zij hun weg naar QR codes vinden. Het is dus aan bedrijven, groot en klein, om eens te kijken hoe zij QR-codes kunnen verwerken in hun marketing en daar juist nu het voordeel uit te halen.

QR codes in de praktijk

Leuk verhaal, dat nu beginnen, maar hoe ga je daar mee aan de slag? Hieronder een overzicht van recente artikelen over QR-codes ter inspiratie:

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power