Begin je eigen app store

Dated Wednesday January 25, 2012

Tags: mobiele website, webapp

Het maken van apps is hard op weg een nationale hobby te worden. De aandacht die De Wereld Draait Door nu aan internet start-upps besteed en de gedachte dat je de volgende Facebook kan worden dragen natuurlijk bij aan het enthousiasme. Maar wie is de lachende derde? Precies, Apple, die met de App Store 30% commissie op elke idee vangt.

Word de volgende Steve Jobs

Dus wat is nu het echte gouden idee? Begin je eigen app store. Er is nu een website die dat mogelijk maakt: appstores.com. Dus laat je niet meer tegenhouden, en wordt de volgende Steve Jobs. Lanceer je eigen app store en wordt slapend rijk:

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power