Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Dated Wednesday May 30, 2012

Tags: marketing, seo

Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Vrouwen die in korte tijd relatief veel afvallen zijn vaak het middelpunt van de aandacht op een verjaardagsfeest. Na de initële complimenten komt de onvermijdelijke vraag: "hoe heb je het voor elkaar gekregen?". "Gewoon, veel sporten en gezond eten".  De hele spanning in de groep valt weg. Is dat alles? Geen magische truuk? Geen snelle fix? Laat dan maar...

SEO is geen truukje

Ondanks dat we weten dan sommige dingen nou eenmaal moeite en doorzettingsvermogen kosten, blijven we hopen op de quick fix. Zo ook met SEO. De hoop blijft dat we met een paar truukjes, of het eenmalig inschakelen van een expert, de finish wel zullen halen.

Helaas is SEO net als afvallen. Het is continue letten op de teksten die je op de website plaatst (dieet) en veel meten en aanpassen (sporten). Laat je je aandacht afzwakken, zak je binnen enkele maanden al weer qua positie in Google. En dan is het de concurent die weer de middelpunt van de aandacht is.

Enkele SEO tips

Oke, fair enough, maar hoe ziet zo'n dieet er dan uit? Enkele tips:afvallen

   submit to reddit     

get more links to your website

Our linkbuilding advisor tool shows you website that can provide you with links to your website and are relevant for your business. Getting links from these websites to your website will get you higher in the Google results.

Start using our Linkbuilding Advisor tool

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power