Blog

Dated Wednesday January 25, 2012; comments

Het maken van apps is hard op weg een nationale hobby te worden. De aandacht die De Wereld Draait Door nu aan internet start-upps besteed en de gedachte dat je de volgende Facebook kan worden dragen natuurlijk bij aan het enthousiasme. Maar wie is de lachende derde? Precies, Apple, die met de App Store 30% commissie op elke idee vangt.

Dated Wednesday January 25, 2012; comments

Het gebruik van Flassh versus HTML 5 is al tijden een verhit debat. Flash is al sinds jaar en dag het meest geliefde platform voor dynamische websites en online spellen. Recent wordt aan die positie door HTML 5, welke ook toegang biedt tot de iPhone en voor mobiel in het algemeen een betere optie lijkt.

Google gaat websites met te veel advertenties straffen
Dated Tuesday January 24, 2012; comments

Google has updated its indexing algorithm, severely punishing webpages overloaded with adds. As originaly posted in the Google blog:

HTML 5 maakt browsers slimmer
Dated Tuesday January 24, 2012; comments

Browsers zijn van nature vrij domme programma's. Het belangrijkste doel van de browser is het lezen van HTML en CSS en de pagina op de juiste manier weergeven. Het "slimme" van een website word meestal toegevoegd door middel van javacript of server side code zoals php of asp.

Dated Tuesday January 24, 2012; comments

Iedereen verveelt zich wel eens op het werk. Helaas staan op steeds meer kantoren de toegang naar Facebook en Hyves dicht. Ook wordt Flash niet toegestaan, waardoor veel online spellen niet gespeeld kunnen worden. Hierbij 3 leuke spellen die ook zonder Flash of plugins werken:

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website