Blog

Hoe herken je een echte SEO expert?
Dated Monday January 23, 2012; comments

Hoe zie je het verschil tussen een echte SEO expert en een beginner die zichzelf de titel heeft aangemeten? Geen website kan meer zonder SEO, dus het is het waard om hier een expert voor in te huren. Maar dan moet het wel een daadwerkelijke expert zijn. 5 punten waar een echte expert aan voldoet:

QR codes: nu komt het
Dated Monday January 23, 2012; comments

QR codes waren de hype van 2011. Nu het nieuwe er af is, laten veel bureaus het weer vallen al marketing instrument. Volgens Gartners Hype Cycle gaat het gebruik van QR codes nu in de dip die volgt op elke hype:

Social media marketing: timing is alles
Dated Monday January 23, 2012; comments

Een social media marketing campagne kan een geweldig succes zijn of een gigantische flop. Het is algemeen bekend dat de inhoud en de toon van de campagne van grote invloed zijn. Maar het tijdstip waarop contact wordt gezocht is ook van essentieel belang!

Dated Monday January 23, 2012; comments

Als je een app installeerd krijg je gelijk een icoon naar die app op het beginscherm van je iPhone. Wat weinigen weten is dat je dit ook kan doen met (mobile) websites die je vaker bezoekt. Je kan dit doen in slechts twee eenvoudige stappen:

In-app verkoop hangt af van loylaiteit gebruiker
Dated Friday January 20, 2012; comments

Steeds meer ontwikkelaars stappen af van het verdienmodel waar eenmalig geld wordt gevraagd voor de aanschaf van de app. Steeds meer apps brengen geld op door de zogehete in-app verkoop. Dit betekend dat de gebruiker van de app tijdens het gebruik uitbreidingen aan kan schaffen.

   submit to reddit     

create a mobile website online

Did you know that next to writing blogs we also offer an online tool to create mobile websites online?

Try it now: design your own mobile website